Dr. Adina Renate MOTICA

moticaFuncționează ca notar public în cadrul Biroului Individual Notarial MOTICA ADINA RENATE, cu sediul în Timișoara, str. Proclamația de la Timișoara nr. 3, județul Timiș

Născută la Timișoara în data de 16 ianuarie 1974.

Licențiată în drept a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, 1997.
Este lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Departamentul de Drept Privat, titulară a disciplinelor Dreptul familiei și Regimuri matrimoniale.

În anul 2006 obține titlul științific de Doctor în drept ca urmare a susținerii tezei de doctorat, cu titlul ”Regimuri matrimoniale”, la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

În anul 2013 dobândește calitatea de mediator în urma absolvirii cursurilor organizate de Uniunea Națională a Mediatorilor din România.

Din luna iulie 1997 până în luna noiembrie a aceluiași an a fost avocat stagiar în cadrul Baroului de Avocați Timiș.

În perioada 01.11.1997 – 30.07.1999 a fost notar stagiar în cadrul Biroului Notarului public FĂRCUȚIU – ADAM GABRIELA din Timișoara.
În luna iulie 1999 a fost numită notar public în municipiul Timișoara, Circumscripția Judecătoriei Timișoara, funcționând de la 01 decembrie 1999 ca notar public în cadrul Biroului Notarului Public MOTICA ADINA RENATE din Timișoara, în prezent Biroul Individual Notarial MOTICA ADINA RENATE, cu sediul în Timișoara, str. Proclamația de la Timișoara nr. 3, județul Timiș .

Din 23 noiembrie 2013 a fost aleasă membru în Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Timișoara.

În data de 27.05.2017 a fost realeasă pentru un nou mandat în funcţia de membru al Colegiului director al Camerei Notarilor Publici Timişoara.